Batuk selsema

Nak tanyaa , ada tak yang batuk selsema lebih 3 hari smpai sakit dada ni . Makan ubat demam mcm biasa ke or pergi klinik ? Suggestion pls . Edited : btw tengah preggy 30 w 6 d 🫠

4 Balas

Saya batuk dh lebih seminggu. 30 weeks prgnant.Saya jumpa pakar o&g dia bg saya ubat batuk yg xmengantuk & clarinese (ubat selsema). And saya kena refer jumpa internal medicine jgk sbb saya ada asthma. So doktor nak pantau juga and try prevent dr kena attack..

pregnt ke ? klo pregnt p klinik . klo tk prgnt mkn je ubt . klo prgnt ubt batuk tak blh or apa2 ubt selain paracetamol. but better p klinik

7mo ago

preggy , 30 w 6 d . baik sis . tulaa takut jugak kalau pergi batuk biasa je ..

Saya pun demam batuk and selsema. Rupanya sebab covid. Makan paracetamol dengan vitamin c je

Better jgn mkn apa2 ubat.... Tkut efek kt baby... Bnyk kn mkn buah