sakit perut seperti kembung perut tak selesa

nak tanya ye...hai mama2 ada tak sini mama2 yg dulunya anak pertama lahir secara czer, lepas tu hamil anak ke 2 perut rsa x selesa.normal ke ye macam tu? saya skrg tenga hamil 8weeks perut x selesa badan sakit2..adakah ni d sebap simptom2 kalau dlu anak sy first sy lahirkan czer..? sebap tu perut xselesa

1 Balas

Gap bby 1st & 2nd brpa lma?? Doc sruh 3thun or 4thun..tkut itu la sbb nye..mngkin luka czer msih blm btul2 smbuh

5y ago

Owhhh i see..msa brpntng ok? Btul2 pantng x..mybe xsmua org sama kondisi dye..