urut kaki

Just nak tanya utk kepastian.. Blh ker pegi spa utk urut kaki time pregnant (5bln+) ni? Confuseee.. ??

3 Balas

Tp ada spa x nak terima. Jgn buat refleksologi ye. X elok tu. Mnta urut betis, lutut, ankle and kaki sj. Also jari2 kaki. Sy hr tu pegi urut sbb kaki bgkak. Petang tu terus surut. Sekali sy pegi lg kali kedua, diorang x nk accept. Dia ckp patut x blh. Budak hari tu org baru katanya.

Urutan relaxing boleh je...jgn urut kuat...urutan pregy ni sebenarnya elok utk legakan urat2..

Bleh jer sist..asal jgn kat perut..😊