Susu Kambing Ori

Nak tanya, untuk awal kehamilan boleh minum ke susu kambing? #9weeks

2 Balas

Boleh je minum, Saya mmg amalkn susu kambing, pregnant ke berpantang ke lepas bersalin ke, mmg amalkn susu kambing.. Alhamdulillah, serasi.. Jika muntah, topup balik mean minum lagi. Sunnah lagi.. 😁

5y ago

Alhamdulillah, terus kan sis minum, badan panas badan boleh kuat sis, jika badan sejuk masa pregnant mmg banyak alahan, tak boleh kena kipas muntah la, bau pelik² muntah lagi.. Sebb immune dalam badan tak kuat..

Bole sis....