Tidur masa pantang

Nak tanya time pantang tidur macam mana? Terlentang sahaja ke? Boleh mengiring tak? #ingintahu

2 Balas

Biasanya orang tua tak bagi tido mengiring, takut peranakan lari katanya 😅 tapi lenguh laa asyik tido terlentang je, dgn kejap2 nak nyusu baby kan.

2y ago

Tu laa mcm lari sikit peranakan, bidan urut2 lepas tu. Dah lama2 sy mengiring balik huhu

saya pernah berpantang tido mengiring..bila ngurut,peranakan mcm lari sikit dr landasan..

2y ago

better tido terlentang...