Pregnancy Test

Nak tanya test ni accurate ke. Bila boleh sy refer doctor ye

Pregnancy Test
1 Balas

InshaaAllah accurate sis. Sbb sy pn guna. Sebelum due period dah positif tp faint line. Dalam 5 weeks sy jumpa doctor utk connfirmkan. Btw, tahniah sis.

4y ago

Ni sy buat masa 2 hari sebelum due period. Ni test awal pagi tak? Cuba amek awal2 pagi. Tp dah dua line ni sis. Maybe sis ovulate lambat sikit. Tu yg masih faint line. Nak confirm, test lagi seminggu. InshaaAllah pekat. If tak, boleh pegi klinik swasta. Mintak doktor confirmkan.