missed miscarriage

Nak tanya.. sye keguguran. Skrg janin masih belum keluar lg. Tp dh disahkan gugur. Cuma nak tahu bentuk janin yg keluar ada gumpalan darah atau berbentuk bayi kecil? Usia kandungan baru 9 minggu

1 Balas

Masa scan, kantung pn nmpk usia bpe mnggu? Klo kantung mmg usia 7-9w, akn kuar mcm perut ikan yg ada ketulan daging. Klo kantung usia 5w-6w, mcm perut ikan yg ada campur sikit tisu putih+daging kecik+sikit gumpalan darah warna hati.

5y ago

Sama2. Alhamdulillah. Selamat rehat. Makan mknn berkhasiat. Moga pasni dpt rzqi baby2 yg sihat.