risau?

Nak Tanya sye hamil anak first skrg ni dah 12week tp macam tk de gerakan, normal tak ? Tolong dijwb mummy semua

38 Balas

Hehe tnggu la nti msuk week20+..bila baby aktif gerak22..kdg2 geli..😛bila byk sgt dia gerak

Awal sgt tu sis.. memang x dapat rasa lagi. 5 bulan ke atas baru dpt rasa gerakan baby...

Normal la , 12week tu awal lagi . Dalam 15 or 20 mcm tu , baru dapat rasa sikit sikit .

sy pregnant anak 1st 18minggu baru rasa ada gerakan..mmg normal la mcm tu

Sya sdh 4 bulan 1 mngu pun sis blum rasa lgi gerakan.. Kdg pun mcm risau jga..

Gerakan klu ank sulung mmg lmbt rse. 12week tu awal sgt utk rse gerakan

Klau 12 weeks awl lgi sis.. Sya ank first ni dpt rsa msa 17 weeks

Sy 18 Week bru start rasa gerakkan Baby.. So mommy jgn risau ye

Normal sis , sya daa 14weeks pun tak rasa lagi 😅