Miss v bengkak

Nak tanya.. sy sejak kebelakangan ni lepas buang air kecil atau besar dekat bibir miss v mesti jd mcm bengkak tapi tak sakit.. dia jadi kembung mcm tu. Dah lama lps tu dia jd bentuk asal semula. Kdg sy tekan2 jugak nk rasa sakit ke tak or ada bengkak ke tak tapi tak sakit pun dan tak ada nampak mcm bengkak merah ke apa. Tapi setiap kali buang air mesti jadi mcm tu. Risau juga sy. sy dah 38 minggu skrg ni.. ada sesiapa ada pengalaman mcm tu tak? Perlu ke sy pergi klinik jumpa doktor?#1stimemom #pleasehelp #advicepls #firstbaby

1 Balas

Sbb baby dah ada laluan bawah, sbb tu rasa macam bengkak 😁

2y ago

oh yeke.. mmg macam tu ye.. sebab risau jugak tetiba lain je dkt situ lepas setiap kali membuang.. anyway tq 😊