Maaf soalan agak pelik

Tadi sy bersama dgn suami, suami bru balik dari laut dh tk jmpa 3minggu mcmtu. Lpastu tdi dkt alat sulit suami ada darah, jdi sy keliru smada tu darah disebabkan oleh tusukan atau lendiran darah dri dalam faraj 😢 tpi alat sulit sy rasa pedih. Masa basuh tu tkde pula keluar darah lgi. Perlu ke sy ke hospital. Rsa risau jgak klau darah² ni slamani tkde pon darah. #pleasehelp #firstmom

2 Balas

darah bnyk ke? klau setakat tusukan darah cair biasa ja. klau merah pekat sis perg hos chck

pergilah cek utk kepastian