Confirm kan kick baby

Hi. Nak tanya. Sy dah start kira kick baby esk. Tapi nak pastikan, kick baby ni mcm mana? 😂 Yg timbul pergerakan baby dkt perut tu ke?

2 Balas

Kira kick baby dr pkul 9am-9pm.. mest 10 kali kick yg kuat.. katekan baby kick kuat then ade pergerakan lepas kick tu.. yg kick kuat tu je dikira 1 pergerakan.. yg pergerakan lepas kick kuat tu xdikire.. then lepas 10 minit baby diam katekan baby kick kuat lg dikire pergerakan ke2 plak.. cmtu.. besenye xsmpai pkul 9mlm pn.. tghri tu dh cukup 10’kicks. Sis blh ase kick yg kuat tu.. yg tu yg dikire

kalo nampak bby tendang, siku ke, nampak beralun kt perut tu kira pergerakan bby. kalo mngeras or bby sedu tu bukn pergerakan bby