luka jahitan

nak tanya sy dah 25 hari pantang tp benang still elok lg xjatuh2 huhu sy tgk luka sy tu tepi2 benang tu mcm memerah, tp xde nanah ke busuk ke apa xde, sakit tu sikit la sbb isi tu still merah kan, kdg2 xrasa sakit, sakit tu dtg kdg2, ada yg jd mcm sy x? knapa merah2 mcmtu ye, gerak banyak ke apa ke

1 Balas

sis selalu letak tak ubat die bagi tu. sepatutnye dah baik tu semua luka.

8mo ago

mcm sy bila benang tanggal tu kt tmpt jahit tu tkde wrna merah dh dia jd wrna kulit kita means jahitan dh cantum. awk pkai ubat kuning hari2, skjp je luka tu kering. mmg merah spnjang jahitan tu ke? normal ke czer?