Saya demam start dari subuh tadi

Nak tanya skrg kadungan masuk 11 minggu tapi saya demam ada kah itu juga siptm kandungan 11 minggu #firstmom

6 Balas

saya masa awal preggy kerap demam + kene chicken pox😂 Saya pergi klinik & kerapkan mandi. memang tak larat + pedih bila kene air tp nak taknak tu je cara. sebab nak makan ubat banyak ii pon risau jgak kn. selepas solat subuh, mandi. waktu solat zuhur - isyak. sebelum solat saya mandi dulu xde kene mengene kn. tp ni tips sahaja dari saya😅😁😂