Saya demam start dari subuh tadi

Nak tanya skrg kadungan masuk 11 minggu tapi saya demam ada kah itu juga siptm kandungan 11 minggu #firstmom

6 Balas

sy 15 week bru je lpas dmm..asal selsema trus jd seram sejuk. panas badan sakit urat n skit kepala yg teramat..nurse x sarankn mkn ubt sbb awal lg..klu x tahan pergi jumpa doc..jd sy x mkn ubt...thn je panas tu.. alhamdulillah dmm sehari je..esok tu dh membaik..siksa dmm time pregy ni...nk mkn ubt x boleh..

6mo ago

Ubat boleh makan dengan nasihat doktor. Yang tak bolehnya ibu2 hamil makan tanpa nasihat doktor.....