Assalamualaikum

Nak tanya siapa kat sini first bby bersalin czear n bby pramatang 28weeks...and now first bby dah 4tahun...sekarang mengandung ank ke 2...adakah mommy2 yg sama mcm saya and sedang mengandung ank kedua selalu tiap bulan pergi jumpa pakar o&g..and apa je doktor cek sepanjang mengandung ni

2 Balas

mcm mana boleh bersalin pramatang ? sy risau sekarang air ketuban sy kurang n 28weeks jugak kadang tu ada perasan air jernih keluar mengalir takde bau takde ape . perlu ke sy ke klinik ? sorry sis sy tanya sbb sy mengandung anak first😭

4mo ago

macam mana dah sis...awk ok ke

second baby sekarang 31weeks6hari