Lactokid formula milk

Hi nak tanya, siapa anak nya minum susu formula lactokid untuk setahun ya? Cara bancuhan nya macam mana? Sebab tiada sudu diberi.. Sebelum ni anak saya minum lactogen dan dah ada sudu di beri... #lactokid #1stime #1years

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy blh share pnglmn mereka dgn puan. #TAPSupermoms

3y ago

Okay tak apa puan, الحمد لله, saya guna sudu lactogen saja. Terima kasih sebab sudi bantu dan respon status saya