Early Pregnancy

Nak tanya, sepanjang pregnant, akan dpt upt double line pekat ke? Atau ada cair ada pekat? 10/7 saya kena repeat scan tapi 5/7 saya check upt dah mcm cair sikit. Saya risau. Sebelum ni saya dpt pekat je. Help me pls #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Early Pregnancy
10 Balas

Just nak share pengalaman. Time preg haritu sementara nak tunggu scan. Hari2 sy buat upt. Mula2 samar seminggu kemudian makin terang. Lpas 2 hari makin samar pulak. Esoknya tu bleeding & lepas tu keguguran 😔 Tapi kalau sis takda bleeding apa2 ok je insyallah. Semoga dipermudahkan 🥰

11mo ago

5week ++