Pregnant 4minggu 5 hari. Ada kesan darah

Hi nak tanya semua..sorry saya share gmbr menggelikan..saya baru ja pregnant 4minggu 5 hari. Dan hari ni ada kesan darah kat pantiliner..normal ka? Sbb hari ni kereta saya tersadai tepi jalan so penat sikit towing kereta n hntr workshop. Husband jauh. Risau kalau apa2

Pregnant 4minggu 5 hari. Ada kesan darah
1 Balas

Spotting. Boleh jadi sbb penempelan atau ancaman keguguran. jumpa doktor utk pengesahan ya. banyakkan bedrest.elakkan stress, jangan buat aktiviti berat, minum air secukupnya