Hamil pertama kali

Nak tanya semua, normal tak jika pregnant 5w 5d perut dah mula kembung2? Rasa sakit tuh dekat pinggang belakang, tulang belakang, dgn punggung sekali nyeri. Period dah delay. Tlg dulu bagi penjelasan. Risau pula kita nie.#ingintahu #firstbaby #1stimemom #pleasehelp

1 Balas

normal. bnykkan rehat, jngn buat kerja / angkat berat. pergerakan slow , jg makan, jg posture

3y ago

ehh tak mau lar ada alahan 🤭🤭 syukur setakat nie selera mkn bgs bbanding sblm preggy nie. nak rsa smua yg masam2 dgn manis2. bila masak ikan atau telur mmg xbole tahan bau nya. makasih info kak. take care akak dgn bby yaa. smua mommy2 dluar sana sntiasa sihat & bby jga.