Helo

Hello nak tanya selalu berapa usia kandungan baru perut nmpk jelas?

24 Balas

Tgok bdn n da bpe kali preggy. Cm sy preggy ank no3 now, but da 5month pun perut xnmpk sgt.. Mybe sbb sy kurus n tgi kot.. Tp bila scan, berat bby besa skit dri week nye.. 😁

Usually kandungan dlm 6 bln tpi ada mommy 4 bln pn dah ketara tpi yg ni doktor akan pantau sbb takut berat badan naik scara mndadak & sangkut gdm.

Bergantung size badan seseorang..kalau sis jenis petite...7,8 bulan baru org perasan..tapu selalunya 5 atau 6 bulan dah nmpak perubahan dah

3bulan sy suda nmpak.. Sekrg mau msuk 6buln mcam yg 7bulan orng nmpak ahaha.. Bab sy berbadan besar.. Begntung ngan intividu masing2..

Bergantung pada badan seseorg juga.. sy 7bulan bru nmpk tu pun org kata kecik nyee

😅😅😅perut slim mmg lmbt nk nampak..tapi klu perut belemak ..mmg cepat nampak

5y ago

😅😅😅😅😅kan..tp ok jg..blh buat susprise 🤣🤣🤣

Sy 8bulan pum xnampak perut...perut xnampak xpee janji baby sihat

Tak semua org sama. Saya baby dah 6 bulan baru nampak perut

perut 6 atau 7 dah nmpk.. ikut badan kita sis

Sy 6 bulan lebih baru nampak jelas. ☺