Scan 5D di klinik swasta

Hi nak tanya sekarang kandungan dah 33minggu . Boleh lagi ke kalau nak scan 5D kat mana mana klinik? Huhuhuhu tak sempat nak buat masa 32minggu sebab kena kuaratin 😅#bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Puan blh rujuk klinik yg berkaitan ye. Sy pun baru nk buat; tp sy 31w. Klinik dh kalut kata sy lewat buat. Tp apa daya, kekangan kewangan & masa. Ni baru la ada sikit rezeki.

Depends dgn klinik tmpt sis. Kalau diterima, ok je. Tp diaorg terima je tu, yelah duit kn 😜