bersalin 13/3/2020

Hi..nak Tanya says bersalin normal on 13/3/2020.. Bila boleh Bersama dengan suami lepas ini

2 Balas

Ikut atas bdn individu n budi bicara suami. Jk suami memahami die xkan pernah tanye bila blh on. Dan kalau rase sayang bdn rehat2 la betul2. Kalau rase dah cukup kuat dan jahitan ok. Teruskan lah. Sorry ini pendapat sy 🙂

Tanya diri sendiri. Tengok keadaan badan sis. Klu jahitan dah ok, badan pun sihat boleh on dah tu.