soalan

Nak tanya. Saya ni baru hamil 5 minggu and takde pengalaman sebab ni first baby. Kebiasaannya nak buka buku pink tu masa kita brape minggu ye? And Kalau nak buat buku tu terus pegi klinik kesihatan or buat appointment dlu?

2 Balas

Selalunya minggu ke 8 - 12 yg okay . Sy bukak masa 8 minggu. Sblm g kk tu sy call dlu tanya klinik ibu mengandung hari apa and kena set appointment or blh walk in terus. Better call dlu awk sbb kdng2 klinik ni lain2. Hihi

4y ago

Owh yeke. Okey2 awak. Thanks for the info🥰

Biasa 7w da blh buka.. ikut klink juga. Sis g klinik bg thu nk buka buku pink, nnti nurse bg thu details dan tarikh oppoitment..

4y ago

Sama².. 😉