KEPUTIHAN/AIR KETUBAN

Nak tanya, saya memang spesis akan keluar keputihan/lendir jernih lepas bersama suami. Tapi, jadi konfius pulak, keputihan saya harini macam banyak pulak. Sebab air mani tu yang kleuar ke, air ketuban eh? #komfiussangat #30w *Nak pi hospital, segan.

2 Balas

Rsanya tu air mani suami.. Lpas bersama mmg akn kluar byk lendir keesokannya, lma2 jd mcm biasa smula.. Yg bgsnya segala kotor kat dalam kita tu akn jd bersih drp keluarnya lendir2 tu.. Yg penting jaga kebersihan n minum byk air utk mudahkn keluarnya lendir2 tu..

5y ago

😂😂

Kalau x yakin better rujuk doktor.