Hamil

Nak tanya. Saya hamil dah hampir 2 bulan tapi tak rasa mabuk apa apa. Adakah normal bagi sesetengah ibu mengandung? Saya cuma rasa mengantuk saja. Awal pregnant ada sakit sakit badan. Lepastuh tak ada. Cuma mudah lesu dan letih. Mohon share mummy.

62 Balas

Saya makan sikit muntah balik, apa yg masok nanti mesti rsa nak terkeluar balik. Sampai asben pon kesian kat saya and dlm perut tu. Siap cakap Kalau macamtu baby nanti nak kenyang apa hmm 👉🏼👈🏼😭

5y ago

Mesti comel bila ibu mengandung mcmtuh kan 😂 apa pun. Still kena jaga permakanan yaaa.