Badan lesu sepanjang masa ketika hamil

Hello mommies! Selain ambil asid folic, boleh share tak vitamin C apa yg kita boleh consume time pregnant supaya badan tak lesu and asyik letih? Saya pregnant nak masuk 5 bulan tapi badan asyik lesu je nak bangun pun penat rasa nak pengsan . Badan jadi rasa tak selesa bila semua benda tak boleh nak buat. Kalau ada yg tahu mohon share ye. TQ#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

xperlu supplement kalau doctor x suruh. kalau perlu, doctor sendiri akn bagi nnti. vit c boleh makan buah oren je atau jambu. rasa penat rehat. normal je masa pregnant rasa penat, cpt letih lesu x bermaya. kalau ade tanda nak pengsan boleh pg klinik utk checkup. tkut ada mslh lain. darah rendah ke gula krg ke.