Hamil

Nak tanya. Saya hamil dah hampir 2 bulan tapi tak rasa mabuk apa apa. Adakah normal bagi sesetengah ibu mengandung? Saya cuma rasa mengantuk saja. Awal pregnant ada sakit sakit badan. Lepastuh tak ada. Cuma mudah lesu dan letih. Mohon share mummy.

62 Balas

Normal sis. Sama mcm saya, tp lepas tu alahan teruk sampai 9 bulan

normal, Alhamdulillah x mengalami simptom2 prgnt yg berat2.☺️

sama macam saya sis dah 2 bulan. tak ada mabuk dan mual mual🥰

Normal sis..sy hanya 2 minggu saja muntah2..cuma pening kepala je ari2

5y ago

Sis cuba mkn mknan yg dpt tmbhkn tenaga..mcm kurma ke..sy amlkn vitmin dn susu setiap hari..alhmdulillah bdan xlesu..blh wat kije harian mcm biasa..cuma sy brhati2 xlasak sgt

Normal je tu . Yg tak sama mabuk tula untung . Takyah pening2

Normal sis....hope you have a smooth sailing pregnancy 😊

Sy dlu 9 weeks bru mabuk . Msuk je 14 trus hilang balik🤭

normal . sy dh 7bulan alhamdulillah tkde alah apa2 pun

ada alahan or takde tp baby still sihat tu normal.

Its normal sis ☺️ sy pon macam sis masa mula² preggy