tukar klinik

nak tanya , saya checkup sebelum ni dekat kk . pastu ade masalah sikit yg takbole elak . saya nak tukar checkup dekat klinik swasta . mmg buku pink pendua dari kk kita takkan dapat balik yea ? #ingintahu #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Buku pink kk tu memang kk punya. Diorang yg pegang. Tu kira mcm fail klinik la. Even kalau tukar kk pun, kk yg baru tu kena buka buku pink lain utk simpanan diorang sebab kk yg sebelum tu dia takkan bagi buku pink tu rekod diorang. Buku pink kita je yg kita boleh bawak mana2

Saya pun tukar ke swasta utk check up. 1 buku pink simpanan kkia.. satu saya pegang.