Sakit Gigi..

Nak tanya, saya baru nak masuk trimester ke 3.. Tibe tibe gigi sakit pulak.. Boleh ke cabut.. Kalau cabut apa efek pada baby..

1 Balas

Ni kena tny doctor or nurse sis sbb sy baca haritu cabut gigi boleh dibuat lps 6bln shj.. means 2nd trimester je boleh.. sbb kita tktau awak ad gdm ke tdk.. so kne mtk nsht dri doctor n nurse yg merawat awk dlu

4y ago

Ouh.. Sebab result GDM tak keluar lagi.. Baru jee minum air gula.. Takut kalau tunggu next appointment mcm lagi lambat jee..