Pergerakkan baby

Hi nak tanya , saya baru nak masuk 17 minggu . Haritu rasa baby gerak gerak . Tapi normal ke kalau dalam satu hari tak rasa baby gerak ? Ke terlalu awal untuk rasa baby bergerak setiap hari ? #advicepls #bantusharing

2 Balas

awal lagi rasanya. sy start 22 weeks baru rasa baby kick. tu pun halus je and sekejap2 je. kadang sehari tu dalam 2,3 Kali je dia tendang. pergi check, Dr scan alhamdulillah baby aktif. cuma maybe sebab terlalu awal and baby masih kecik lagi

Awal lg tu nk kira.. halus..