pakar kkia

Nak tanya , saya ada gdm . Aritu ada jumpa pakar permakanan dah . Dan sekali lagi nurse kata kena jumpa pakar lagi tapi bkn pakar pemakanan tp pakar lain . Siapa ada pengalaman jumpa pakar dua kali masa hamil ? Saya nak tahu masa jumpa pakar tu dia buat apa je ye 😂

2 Balas

Sama la kita kena jumpa pakar juga sbb GDM on Diet. But next week appt (34weeks), katanya nak buat details scan, and maybe ada consult sikit kott.

4y ago

Kalau ikut comment atas tu, before ni dah kena consult dgn pakar pemakanan Dietation. Yang next week pakar OnG yg mmg doc pakar dari hospital. Dia dtg KK sbb PKP.kalau tk Kita yg kena ke hospital