Spotting 1st Trimester

Nak tanya, saya 1st time pregnant. baru 6 mnggu, ada klua mcm nie. last week ada sikit spotting mcm nie, pegi scan doktor ckp xde apa. suroh rehat. pstu hari nie tadi ada klua sikit mcm nie. sapa2 ada experience dpt share?

Spotting 1st Trimester
2 Balas

saya keluar masa 5w, 6w,7w. semua keluar sikit sikit and sekali je setiap minggu. doc cakap penempelan sebab baby saya ada progress setiap minggu, dari kantung sampai nampak baby and ada heartbeat, masuk 7w spotting makin banyak, pergi scan heartbeat stop. banyakkan rest and doa.

saya pon alami benda yg sama macam ni juga, kadang tu dia keluar macam darah period tapi xbanyak la sikit, saya skrg 6w4d, Dr cakap sebab penempelan baby.