rashes

Hi mummies semua.. sy pregnant 5weeks Muka sy ni banyak sgt rashes.... Gatal sgt2.. normal ke masa pregnant mcm nie.. sbb utk 1st baby boy xde pulak simptom mcm nie.. boleh share pengalaman x mummies... Tq

2 Balas

Normal sis. Hormon tu. Lain baby lain pembawaan. Saya pun mcm sis juga. Ank pertama ok je kulit, 2nd ni muka gatal sana gatal cni. Smpi saya sendiri malas nak nmpk muka sendiri kat cermin😄😄

Same sy pun sdg mgalami nya tpi bukan muka badan2 rasa gatal sgt