About Delivery

Nak tanya saudari semua,Saya pergi pemeriksaan di hospital swasta,tak ada buat buku pink,boleh Saya pergi kerajaan masa bersalin walaupun tak ada buku pink,nak suggestion

1 Balas

Bklinik d swasta xda masalah kalau nak branak d GH yg penting kena ada report kesihatan atau buku rekod bklinik time mngandung tu.. Sy dah pernah tanya nurse dkt KK.

5y ago

Rasanya kalau berklinik d klinik swasta mana2 pun mmg akan d bagi rekod mcm buku pink GH juga tu, cuma mungkin x detail sgt mcm buku pink. Masa deliver bawa ja rekod dr swasta tu, penting tu doktor nak tgk rekod kesihatan kita sepanjang hamil