Scan Week 8

Nak Tanya... Sape pernah Alami Macam Saya.. Pregnant Week 8, Bila Pergi Scan Susah Nak Cari Kantung, Then Doc Suruh Minum Air Dulu Bru Scan Balik.. Alhamdulillah, Nampak N Ada Heartbeat.. Tapi Samar2 Sgt.. Mcm Ketulan Daging Je.. Memang Macam Tu Ke?huhuuu... ??

1 Balas

Kalau nak scan sepatutnya memang kena cukup air sebab tu kadang kalau sebelum scan tu ibu pi kencing dulu jadi susah nak nampak .

5y ago

Huhuu.. Haah, sy mmg jenis sebelum kluar rmh kena pergi toilet dulu.. Huhu. Sebb tu kot.. Terima kasih ye sis.