Luka jahit normal

Nak tanya sapa pernah luka dalam terbukak .saya dah 25 hari baru perasan bahagian dalam ada satu tmpt terbukak saya rasa tu mcm tmpat luka sbb ad kesan tmpt benang,boleh tak nak tahu kene jahit balik atau ad ap ui ubat lain untuk ttup bahagian lubang tersebut? Saya takut nak kene jahit balik kalau bole xnak kene jahit sebab satu tmpt tu saja lubang yang lain dh tertutup luka dan ad yang nk tercabut benang #firstmom #pleasehelp

10 Balas

luka dh sembuh betul ke? kering elok x ? rajin2 sapu ubat luka.. klau besar terbuka baik pergi jumpa doktor juga check.. klau x nt blh kena jangkitan kuman kt awak lg susah nt.. seterusnya dpatkn nasihat doktor