Susu badan drop

nak tanya, salad boleh kurangkan susu badan? last friday ada makan subway, ada salad. pstu tkde makan benda lain dah. start sabtu. stiap kali pump. 2 oz je. selalu dpt la 4 paling kurang pn.

2 Balas

Sye okey je mkn salad alhamdulilah..MinD set je tu sis..xade sb salad yg boleh drop susu

5y ago

Tktau laa sis. Saya baru tanya bidan bsalin saya td. Dia kata boleh sbb adik bradik kubis. Kubis kan blh stop kan milk supply Mungkin lain bdn lain experience kot. Skrg dk minum horlick jela nak naikkn balik susu😣