Klinik ibu

Nak tanya pi kk kena tunggu appt tapi dah seminggu masih tada org call.ada sapa sapa tau tak cam mana nak buat appt buka buku pink.kalau private clinic area kajang ada sapa sapa tau klinik ibu yg bagus dan harga ok.t.kasih#ingintahu

2 Balas

Try walk in, saya haritu takde call terus dtg walk in terus dpt scan baby waktu 5 weeks, next 2 weeks terus boleh bukak buku pink dah

3y ago

Laaa habistu nak tggu berapa lama lagi? Kesian sis lambat la bukak buku😌 hmm tmpat sis ramai org ke selalu busy ke nurse2 situ?

Kena call back tu, kadang2 nurse lupa/ banyak tugasan