Bacaan nadi

Nak tanya pernah tak ibu yg pengalaman mengandung kembar bacaan nadi tinggi,

4 Balas

Saya start dri 4 bln smpai skrg 7 bln bcaan mmg tinggi .smpai kena warded.tpi check ecg ,buat echo smua nrmal xdk mslh ap.tpi nadi tetap laju smpai skrg

1y ago

Saya pon haritu kena warded sbb nadi laju. Lepas lepas tu, everytime checkup kalau nadi laju awak kena tahan ward lagi tak?

Kene warded smpai 5 hari jgk.. Hari ke 5 bru nadi trun sikit2.. Drip air berbotol jgk.. Air masak pn minum dkt 2 botol..

It depends on the reading. It might elevate a little. Better to consult doctor about this.

same mcm saye nadi laju jugak.. bru je mnggu lepas msuk kecemasan tapi mintak balik.

1y ago

berapa week masa tu sis? and skrg nadi masih laju ke tak?