Handsfree Breastpump

Saya sedang mencari handsfree breastpump yang paling ok & harga berpatutan . Ada sesiapa yang boleh share atau suggest ? Sy nak beli melalui shopee . #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #breastpump

2 Balas

kena tahu breast shape, size nipple, usage baru blh cari dkt shopee. klu main beli gitu sahaja nanti xselesa. awk blh sewa breastpump dlu utk tahu selesa atau tak. mula pam lepas pantang..jgn pam masa pantang

5mo ago

Ye betul . Lepas mcm2 ilmu yg saya dpt . Sy akan pam lepas habis pantang nanti . Cume sy akan bersalin tak lama lagi . Itu yg saya nak standby beli awal2

awak ada fb tak? boleh join group breastpump (new&prelove). dekat sana awk boleh cari breastpump apa yg awak nak😊

5mo ago

betul awak😊