Buasir ?

nak tanya pengalaman atau ad petua utk ibu mengandung mcm sy dh 38mggu, mengalami buasir luar yg teruk seumur hidup. dah 2mggu ni, jmp doc klinik swasta dpt ubat cair najis dan ubt peluru, ubat peluru hari2 pkai sblm tdo tp xde pape.. kata doc biasala ibu mengandung dan kne masukkan buasir tu klu kluar. tp sy tiap kali cuba masukkan tp gagal. klu berjaya nt lps berak kluar balik, then skg makin teruk. ???

1 Balas

yee... mmg akan susah nak baik.. sye pon mcm tu.. sbb baby makin membesar..