Positive ke tak ye ni?

nak tanya pendapat upt ni positive ke tak ye?#ingintahu

Positive ke tak ye ni?
15 Balas

sama mcm saya before 1 weeks nak period. Samar sangat. Bila tunjuk kat kwn2, ada yg kata nampak, ada yang kata tak nampak. tggu lagi 3 4 hari, finally makin terang. Tapi still xyakin sbb xdue period lagi. N skrg dah 2 bulan kandungan sy. Semoga dipermudahkan juga 🤲🏻

8mo ago

syukurlah, jaga baik2 kandungan tu ye..apa yg boleh pantang, pantang dulu di awal2 kehamilan tu, lagi2 usia 3bulan ke bawah sangat sensitif.