Positive ke tak ye ni?

nak tanya pendapat upt ni positive ke tak ye?#ingintahu

Positive ke tak ye ni?
15 Balas

sama mcm saya before 1 weeks nak period. Samar sangat. Bila tunjuk kat kwn2, ada yg kata nampak, ada yang kata tak nampak. tggu lagi 3 4 hari, finally makin terang. Tapi still xyakin sbb xdue period lagi. N skrg dah 2 bulan kandungan sy. Semoga dipermudahkan juga 🤲🏻

7mo ago

syukurlah, jaga baik2 kandungan tu ye..apa yg boleh pantang, pantang dulu di awal2 kehamilan tu, lagi2 usia 3bulan ke bawah sangat sensitif.

ada 2 line, try lagi seminggu kemudian..sy pun sedang mengalami skg, skejap 2line skejap 1line..stress kite, doakan semoga sy pregnant dan berjaya menjaga kandungan saya sampai melahirkan ye..saya baru je keguguran bulan Mei hari tu

Puan tengok result ni after beberapa minit? Saya nampak faint line tu. Cuba lagi 2,3 hari kalau makin pekat insyaAllah ada puan. Tahniah. Doakan kami semua yang ttc ni juga ye.

Ada line sgt samar.. hampir xnmpk.. period da delay berapa hari? Better tunggu delay period & pki upt jenama dip & tell/ clear blue..

nampak 2 line. pakai upt brand lain. clearblue ke. inshaAllah Ada ni. mungkin awal lgi

nampak macam ada, tapi sis check lagi after 2 hari. patutnya makin terang

Sorry sis. Nampak macam evap line. Cuba try lagi lepas seminggu lagi better

7mo ago

relaks sis ni BKN soal nk percaya ke Mende ke ni kita semua yg tgk ..

Try cek lg seminggu.. Nmpk mcm 2line tpi samar sgt

positive ni, cuma sebab awal lagi. tu yg samar2

Saya nampak 2 line. Try cb ye dear