Bersin Keluar Air Jernih

Nak tanya pendapat semua. Malam tadi saya ada bersin waktu duduk & kemudian bila bangun terasa air mengalir hingga ke betis. Bila saya pegang & hidu bau air tu, air tu tiada bau. Warnanya jernih & tidak berbau. Airnya cuma keluar sekali tu je & pukul 2am tadi ada rasa false contraction sekejap. Adakah itu air ketuban atau air kencing sahaja? Sebab airnya tidak berbau/berwarna seperti air kencing. Btw, saya 1st pregnancy 31 weeks 6 days. Minta pendapat ye semua 🙏🏻 #1stimemom

12 Balas

air ketuban dia banyak jenis .. ada jernih panas dan jernih kekuningan .. kalau dah turun air bagus pergi hospital terus jangan tunggu² kang tak pasal² Baby lemas

Betul. Air ketuban memang tiada warna tiada bau kalau keluar. Jangan panik cuma segera ke hospital.

macam saya,tapi masa tu saya dah 32 minggu,air kebutan bocor tu,baik pegi cek

Mcm air ketuban tu sis.. better sis pgi hosp.. takut jdi apa2 kt baby..

sis dah pergi hospital ke? mcm mana dah tu?

Macam mana sis ? Sis dh pergi hospital ?

pergi hospital..tu maybe air ketuban

Apa update terbaru sis

Pergi hosp check.

Air ketuban tu