EBM vs direct breastfeeding

Nak tanya pendapat, sama tak dari segi kebaikan antara direct breastfeeding dengan bagi susu yg kita pump guna botol susu? sebab baby saya dah konfius puting ?

1 Balas

Sme je.. Baby kite dh xnk netek dye nk botol.. Kadang dye meragam.. Bg semua xnk last2 yg first kite bg tu yg dye nak.. Kne byk besar je jge baby ni.. Kadang rase nk nangis pon ad.. Baby xnk netek.. Nk botol.. Ini pon bru2 ni jd.. Mungkin dye sedang mmbesar.. Mlm pon dh xnk bgn kite sumbat botol dye punye ngisap mcm seminggu x dpt susu..