1st Pregnent

nak tanya pd mommy2 smua.. hujung bulan niey sy scan di hospital.. sb masa 12 week kantum ada tp janin x ade.. kene refer hospital.. tp perut sy mcam membesar.. ada rasa mcam saked2.. mommy2 smua ada info x.. utk kuat kan rahim selain ubatan.. sy risau.. sy 1st pregnent.. andaii kata mmg x ada.. makan masa lama x utk pregnent kembali?? salu mommy2 amalkan apa?? ada x mommy mcam sy.. apa pown smoga hujung bulan niey ada keajaiban.. Amin..

1 Balas

hi, sy pnh mngndung lepas stahun lbih ttc, first pregnancy doc ckp tk mnjadi, sminggu lpas tu sy kguguran, mmg sedih sgt, mse tu kndungan nk dkt 8mnggu, lepas pada tu, sy tk period lngsg, mse nk dkt2 tarikh period tu, sy rjin check upt, ade nmpk double line ,tu pon lepas keesokan hrinye bru nmpk, sy je yg pcye yg sy mngndung, bgtawu husband, dia mcm tk pcye sgt, bila dah 2 mnggu delay period, mse tu husband kerap muntah2, pening2 , sy check upt, naik double line ,skrg bru 6mnggu, insyallah sis, rezeki allah ni luas, doa byk2 ,sy lepas gugur trus lekat, sdgkan sbelum ni stahun lebih tggu