First time sebagai mommy

Nak tanya para ibu ibu, kandungan saya baru dalam 5 minggu, tapi kenapa ye saya selalu rasa macam sengugut masa period

1 Balas

normal kalau perut rasa memulas. Sbb rahim nk membesar. Sbb ke 9bln akn rasa memulas tu. Tp if ada spotting n sakit sgt better consult doktor.

4y ago

mmg wktu mengandung ni akn jd clueless. Smpi 9bln nnt akn byk benda jd persoalan😅. Psl sakit perut, rasa x selesa sana sini. Byk2 doa semoga selamat sehingga bersalin dan dipermudahkan urusan.