IUCD SELAMAT TAK??

Hi nak tanya pada mommy yang ambik perancang iucd. apa kesan sepanjang korg pakai iucd yer? period teratur tak? dan nak tanya selesa ker macam tali yang terjuntai tu kat bawah? tali tu panjang tak?? sakit tak bila bersama suami?? 🤣 baru nak plan nak ambik perancang iucd. share pengalaman pleasee mommy. thanks 😘

6 Balas

Alhamdulillah sya guna ok, sya guna selama 3 tahun and buka sbb nak rancang peregnan sbb baby pun dah umur 4 thun. Period pun mcm biasa and bila bersama tuh x ad rasa apa2 sakit atau gilu. Awal guna tuh dlm seminggu mcm tuh ada gilu2 dkt bgian ari2 sbb dalam proses penyusuain dakt rahim kita😁

1y ago

Psg dkt klinik swasta sis😊