Masalah Baby Kuning

Nak tanya pada ibu2.. Kmrin pergi hospital tgk result kuning anak.. Doktor ckp kuning ok sdh.. Cuma ada kuning brbahaya 35.. Jd doktor suru ambil darah lg... Td hospital col ckp bacaan darah ank tidak bgs.. Apa mksd ny 2?? Ada ibu2 pernah alami ka??

1 Balas

Kerapkan beri anak susu. Takut nanti bacaan kuning makin menaik dan kena admit. Makin kerap dia susu, makin kerap dia berak.

9mo ago

Sy Pon ank tinggi.. hosp kol bgt darah ank abnormal.. mula risau dh..