suami memancing

Nak tanya.. org kata tak elok kalau isteri tengah mengandung , suami pergi memancing?? Betul ke? Suami sy pergi memancing, saja katanya.. Sbb ni kali pertama dia pergi memancing dgn kwan dia.. Kami pjj.. Tapi haritu tgok pu azman ckp, benda tu syirik.. Jgn percaya.. Beri pendapat, tq...

20 Balas

Xdelah sis kwn Sye ok je ank die alhamdulillah...cuma org Tue pesan beringat jew jgn suka sgt...

5y ago

Same2 sis😊

Merepek plus syirik...focus on your baby,trust in god..positive!

In sya Alla xde pape ibu...jgn terlalu pk sgt bnde2 nie...huhu

Jgn percaya benda karut mcm ni.

Tak betul Tu.. mitos je

Bgi sy Tu mitos je ..

5y ago

Haa kann.. Tq ye sis

mitos.......

Mitos ja tu sis

5y ago

Kan.. Tq ye sis

mitos

Jgn pcya sis

5y ago

Tq sis